Kädet ja kynnet

Teemme kynsien geelauksia, oman kynnen vahvistuksia ja rakennekynsiä.

Käsihoidot

Kynsien geelauksessa käytämme CrystaLac -geeliä. 

CrystaLacilla voidaan vahvistaa omaa luonnollista kynnen kasvua. Geelillä voidaan tehdä myös korjauksia. Blushigtonissa me käytämme ainoastaan muotteja pidennyksen rakentamiseen. Pystymme myös auttaa jos kärsit erilaisista kynsi ongelmista, mm. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet. Geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta noin 4-6 viikkoa.

Geeli poistetaan kynneltä kynsiporalla vahingoittamatta omaa luonnon kynttä. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina.

Geelilakkaus

 

Geelilakkaus suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia.

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä ilmakovetteista lakkausta. Mutta geelilakkauksen kovetus tehdään UV-lampun alla. Näin saadaan kestävämpi lakkaus. Geelilakkaus kestää noin 2 viikkoa ja kuluu kynsien kärjestä hyvin perinteisen lakan tyyliin. 

Hoitojen yhteydessä siistimme aina kynsinauhat.

Muulla tehtyjen geelauksien tai geelilakkojen poistosta perimme erillisen hinnan.

Myönnämme kaikille kynsipalveluillemme viikon (7 vuorokauden) takuu, takuun ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattaminen. Takuu kattaa mahdolliset laitosta johtuvat ongelmat ja virheet. Takuu ei kata kynsien luonnollista kulumista, yksittäisen koristeen irtoamista tai käyttäjän huolimattomuudesta johtuvista vaurioista.

Takuuseen liittyvissä asioista on oltava yhteydessä takuuaikana (7 vuorokautta laitosta). Jotta asian käsittely etenisi nopeasti laita viestiin valmiiksi kuvat kynnestä tai kynsistä, sekä tarkka selvitys vaurioista. 

KOTIHOITO:

  • Älä käytä kynsiäsi työkaluina. Tämä ehkäisee kynsien kulumista, pysyvyysongelmia ja kynsien rikkoutumista.
  • Suosittelemme pesemään kynsien aluset päivittäin kynsiharjalla ja näin pidät yllä hyvää hygieniaa.
  • Painaessasi nappeja, painikkeita yms. ole varovainen. Käytä apuna esim. rystystä tai muuta apuvälinettä, kuten kynää. Tämä ehkäisee kynsille aiheutuvaa rasitusta.
  • Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä ollessasi tekemisissä värjäävien ruoka-aineiden, hiusvärien, värimaskien ym. kanssa. Tämä ehkäisee kynsien tai sitä ympäröivän ihon värjäytymistä. Huomioithan että mattapinta on kiiltävää pintaa herkempi värjääntymiselle.
  • Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä siivotessa, tiskatessa, puutarhatöissä jne. Tämä suojaa kynsiäsi kulumiselta, likaantumiselta, rikkoutumiselta.

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!