Kädet ja kynnet

Kauniit kynnet, sinun tyylilläsi!

Me Blushingtonissa tarjoamme monipuolisia kynsienhoitopalveluita, olipa tyylisi sitten trendikäs, klassinen, koristeellinen tai neutraali – sinä saat valita! Kauniit, siistit ja hyvin hoidetut kynnet ja kädet eivät jää huomaamatta. Ammattitaitoiset kynsitaiteilijamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan kynsien mallin, pituuden ja muodon, samalla kiinnittäen erityistä huomiota kynsiesi hyvinvointiin.

Palveluihimme kuuluvat luonnonkynsien manikyyrit, tyylikkäät geelilakkaukset, oman kynnen vahvistukset sekä kestävät rakennekynnet. Manikyyri on myös täydellinen miehelle kuka haluaa viimeistellä tyylinsä luonnolisella mutta siisteillä kynsillä ja käsillä.

Me panostamme työssämme laatuun ja turvallisuuteen. Käytämme aina korkealaatuisia tuotteita ja seuraamme alan uusimpia trendejä varmistaaksemme, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kynsienhoitokokemuksen.

Blushingtonissa ymmärrämme, että valinnan tekeminen voi olla haastavaa. Siksi autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan palvelun. Ota rohkeasti yhteyttä, olitpa sitten kysymyksissä, tarvitset apua valinnassa tai haluat varata aikasi.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi:

Puhelin: 050 464 5300
Sähköposti: info@blushington.fi

Tervetuloa Blushingtoniin – missä kauniit kynnet syntyvät juuri sinun tyylilläsi!

Käsihoidot

Kynsien geelauksessa käytämme CrystaLac -geeliä. 

CrystaLacilla voidaan vahvistaa omaa luonnollista kynnen kasvua. Geelillä voidaan tehdä myös korjauksia. Käytämme muotteja kun rakennamme pidennystä kynsiin. Pystymme myös auttamaan jos kärsit erilaisista kynsi ongelmista, mm. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet. Geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta noin 4-6 viikkoa.

Geeli poistetaan kynneltä kynsiporalla vahingoittamatta omaa luonnon kynttä. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina.

CrystaLac

Geelilakkaus

 

Geelilakkaus suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia.

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä ilmakovetteista lakkausta. Mutta geelilakkauksen kovetus tehdään UV-lampun alla. Näin saadaan kestävämpi lakkaus. Geelilakkaus kestää noin 2 viikkoa ja kuluu kynsien kärjestä hyvin perinteisen lakan tyyliin. 

Hoitojen yhteydessä siistimme aina kynsinauhat.

Muulla tehtyjen geelauksien tai geelilakkojen poistosta perimme erillisen hinnan.

Myönnämme kaikille kynsipalveluillemme viikon (7 vuorokauden) takuu, takuun ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattaminen. Takuu kattaa mahdolliset laitosta johtuvat ongelmat ja virheet. Takuu ei kata kynsien luonnollista kulumista, yksittäisen koristeen irtoamista tai käyttäjän huolimattomuudesta johtuvista vaurioista.

Takuuseen liittyvissä asioista on oltava yhteydessä takuuaikana (7 vuorokautta laitosta). Jotta asian käsittely etenisi nopeasti laita viestiin valmiiksi kuvat kynnestä tai kynsistä, sekä tarkka selvitys vaurioista. 

KOTIHOITO:

  • Älä käytä kynsiäsi työkaluina. Tämä ehkäisee kynsien kulumista, pysyvyysongelmia ja kynsien rikkoutumista.
  • Suosittelemme pesemään kynsien aluset päivittäin kynsiharjalla ja näin pidät yllä hyvää hygieniaa.
  • Painaessasi nappeja, painikkeita yms. ole varovainen. Käytä apuna esim. rystystä tai muuta apuvälinettä, kuten kynää. Tämä ehkäisee kynsille aiheutuvaa rasitusta.
  • Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä ollessasi tekemisissä värjäävien ruoka-aineiden, hiusvärien, värimaskien ym. kanssa. Tämä ehkäisee kynsien tai sitä ympäröivän ihon värjäytymistä. Huomioithan että mattapinta on kiiltävää pintaa herkempi värjääntymiselle.
  • Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä siivotessa, tiskatessa, puutarhatöissä jne. Tämä suojaa kynsiäsi kulumiselta, likaantumiselta, rikkoutumiselta.

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!