kasvohoidot

Environ

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

Environ-tuotteet palauttavat iholle sen hyvinvoinnin kannalta välttämättömät ainesosat ja auttavat ihoa suojautumaan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Environ-ihonhoidon tulokset perustuvat koti- ja hoitolahoidon yhteisvaikutukseen. Environ-hoidoissa käytetään tehokkaita ammattituotteita ja niiden imeytymistä tehostavia välineitä ja laitteita.

Environia saavat käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Environ-tuotteita ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, taxfreestä eikä netistä.

Lisätietoja: Environ

Hydrafacial

HydraFacial™ on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Lisätietoja: HydraFacial™

Anumati Naturals

Anumati Naturals on korkeluokkainen luonnonkosmetiikkasarja kotimaasta. Anumati on vastuullinen kosmetiikka valmistaja, joka suosii luomua, villinä kasvaneita yrttejä ja kukkia. Anumati on osana Peta Cruelty Free Beauty-ohjelmaa, eikä hyväksy eläinkokeita.

Anumati Naturals on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty MADE SAFE -sertifikaatti. Anumati Naturals -tuotesarja on läpäissyt MADE SAFE® -sertifikaatin tiukat vaatimukset ja täten todistetusti tehty turvallisista ja luotettavista raaka-aineista.

Kädet & kynnet

Kynsien geelauksessa käytämme Bio Sculpture -geelejä. Bio Sculpture on ainoa kliinisesti testattu geelisarja ja geeli sopii yleensä myös herkille käyttäjille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne sopivat myös vegaaneille. Geelaus kestää kauniina jopa 4-6 viikkoa.

Geelilakkauksessa käytämme Evo2 by Bio Sculpturea. Evo2 sisältää A- ja E- vitamiineja. Geelilakkausen pysyvyys noin 2 viikkoa.

Muulla tehtyjen geelauksien tai geelilakkojen poistosta perimme erillisen hinnan. Työllä on viikon takuu, takuun ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattamen.

Lisätietoja: Bio Sculpture

Ripset ja kulmat

Ripsipidennykset helpottavat arkea ja niillä voidaan vaikuttaa silmän muotoon. Klassisissa ripsissä luonnonripseen liimataan yksi kuitu. Volyymiripsissä yhteen luonnonripseen liimataan 2-5 kuidun viuhka.

Jos sinulta on tippunut yli 70% ripsistä tai tulet ensimmäistä kertaa huoltoon, varaa aika ensilaittoon. Tulethan hoitoon aina ilman meikkiä. Annamme mukaan kotihoito-ohjeet ja uuden ripsiharjan. Työllä on viikon takuu, takuun ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattamen.

Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki ja voide jäämistä, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita. Likaisiin ripsiin laitetut pidennykset ei pysy eikä takuu ole silloin voimassa. Harjaa ripset huolellisesti! Teknikon tekemä ripsien puhdistus maksaa alkaen 25€ ja käytetty aika on huoltoajasta pois! Tule siis puhtain ripsin!

HUOM! EMME ANNA TAKUUTA MUUALTA MEILLE HUOLTOON TULLEISTA RIPSISTÄ !

Sokeroinnit

Sokerinti on hellävarainen iholle ja poistaa häiritsevät karvat tehokkaasti, jopa 2mm:n pituinen karva voidaan poistaa. Lopputuloksena on ihanan pehmeä, kaunis ja sileä iho. Teemme brassin vain naisille.

Huomioithan ennen sokerointia: karvan tulisi olla vähintään 2mm pitkä. Ihoa ei saa kuoria kahta päivää ennen sokerointia, eikä samana päivänä tulisi käyttää mitään kosteusvoidetta. Sokerointiin ei voi tulla jos humalassa, kuumetta, tulehduksia sokeroitavalla alueella, acne lääkitys tai jos käyttää sokeroitavalla alueella ihoa voimakkaasti uusivia tuotteita.

Jos tulet ensimmäistä kertaa tai edellisestä kerrasta on pitkä aika voit lyhentää karvoja saksilla, kuitenkin niin että karva jää vähintään 3mm pitkäksi.

Sokeroinnin jälkeen vältä karvanpoistoalueella hikoilua, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia sekä hajuvesiä 24 tuntia.

Vältä ihon kuorimista karvanpoiston jälkeen 3 päivää. Tämän jälkeen suosittelemme kuorintaa muutamia kertoja viikossa alueesta riippuen.

Kosteuta ihoa säännöllisesti.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on turvallinen tapa kulmien tai huulirajan korostamiseen ja korjaukseen. Se pysyy iholla noin. 1-5 vuotta riippuen ihotyypistä ja käytettävästä tekniikasta.

Käytän työssäni puhtaita ja tutkittuja Swiss Colorin värejä.

Kestopigmentointi on hyvä ja helppo ratkaisu, jos olet allergisoitunut meikeille, koet meikkaamisen hankalaksi tai et näe enää meikaat. Se helpottaa ja nopeuttaa jokapäiväistä meikkaamista ja näytät huolitellulta ilman meikkiä, jopa urheillessa.

Hoidon jälkeen saat opastuksen kotihoitoon. Kotihoito-ohje annetaan sinulle myös kirjallisena. Ohjeita noudattamalla pigmentointi pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään.

Hinnat sisältävät kaksi käsittely kertaa sekä hoitovoiteen.

Jos sinulla on vanhat kestopigmentoinnit tai microblading tulee siitä mainita aikaa varatessa.

Kaikki esitetyt Hinnat sisältävät alv 24 %

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.
Peruutukset on tehtävä 24 h ennen varattua aikaa, poikkeuksena äkilliset sairastapaukset.