kasvohoidot

Environ

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

Environ-tuotteet palauttavat iholle sen hyvinvoinnin kannalta välttämättömät ainesosat ja auttavat ihoa suojautumaan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Environ-ihonhoidon tulokset perustuvat koti- ja hoitolahoidon yhteisvaikutukseen. Environ-hoidoissa käytetään tehokkaita ammattituotteita ja niiden imeytymistä tehostavia välineitä ja laitteita.

Environia saavat käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Environ-tuotteita ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, taxfreestä eikä netistä.

Lisätietoja: Environ

Hydrafacial

HydraFacial™ on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Lisätietoja: HydraFacial™

ESSE PROBIOTIC SKINCARE

TULEVAISUUS ON PROBIOOTTINEN, EI ANTIBIOOTTINEN… JA SE TULEVAISUUS ALKAA NYT.

Probiootit voivat muuntaa ihon ekologiaa suosimaan monipuolista ekosysteemiä, joka on tarpeeksi terve vastustaakseen patogeenien hyökkäyksiä, ja hidastaakseen ihon ikääntymistä vähentämällä tulehdusta.

Esse tuo ihoon probiootteja ja ruokkii niitä prebioottisilla ravintoaineilla, jotka lisäävät hyviä, ihoa tasapainottavia, mikrobeja. Käytämme mietoja säilöntäaineita ja nopeasti biohajoavia vaahtoavia ainesosia. Pidämme kaikkien tuotteidemme pH-arvon 5:ssä. Me myös kiinnitämme erityistä huomiota ihon ekosysteemin saastumisen ehkäisyyn ja meidän tuotteillamme on Ecocertin luomusertifikaatti.

Ripset ja kulmat

Volyymiripset

Ripsipidennykset helpottavat arkea ja niillä voidaan vaikuttaa silmän muotoon. Klassisissa ripsissä luonnonripseen liimataan yksi kuitu. Volyymiripsissä yhteen luonnonripseen liimataan 2–5 kuidun viuhka.

Jos sinulta on tippunut yli 70 % ripsistä tai tulet ensimmäistä kertaa huoltoon, varaa aika ensilaittoon. Tulethan hoitoon aina ilman meikkiä. Annamme mukaan kotihoito-ohjeet ja uuden ripsiharjan. Työllä on viikon takuu, ja takuun ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattaminen.

Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki- ja voidejäämistä, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita. Likaisiin ripsiin laitetut pidennykset ei pysy, eikä takuu ole silloin voimassa. Harjaa ripset huolellisesti!

Teknikon tekemä ripsien puhdistus maksaa alkaen 25 € ja käytetty aika on huoltoajasta pois! Tulethan siis puhtain ripsin hoitoon.

HUOM! Emme anna takuuta muualta huoltoon tulleista ripsistä.

Sokeroinnit

Sokerinti on hellävarainen iholle ja poistaa häiritsevät karvat tehokkaasti, jopa 2 mm:n pituinen karva voidaan poistaa. Lopputuloksena on ihanan pehmeä, kaunis ja sileä iho. Teemme brassi-sokerointeja vain naisille.

Huomioithan ennen sokerointia: karvan tulisi olla vähintään 2 mm pitkä. Ihoa ei saa kuoria kahta päivää ennen sokerointia, eikä samana päivänä tulisi käyttää mitään kosteusvoidetta. Sokerointiin ei voi tulla jos humalassa, kuumetta, tulehduksia sokeroitavalla alueella, acne-lääkitys tai jos käyttää sokeroitavalla alueella ihoa voimakkaasti uusivia tuotteita.

Jos tulet ensimmäistä kertaa tai edellisestä kerrasta on pitkä aika, voit lyhentää karvoja saksilla, kuitenkin siten, että karva jää vähintään 3 mm pitkäksi.

Sokeroinnin jälkeen vältä karvanpoistoalueella hikoilua, aurinkoa/solariumia, itseruskettavia sekä hajuvesiä 24 tuntia.

Vältä ihon kuorimista karvanpoiston jälkeen 3 päivää. Tämän jälkeen suosittelemme kuorintaa muutamia kertoja viikossa, ihoalueesta riippuen.

Kosteuta ihoa säännöllisesti.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on turvallinen tapa kulmien tai huulirajan korostamiseen ja korjaukseen. Se pysyy iholla noin 1–5 vuotta, riippuen ihotyypistä ja käytettävästä tekniikasta.

Käytämme puhtaita ja tutkittuja Swiss Colorin värejä.

Kestopigmentointi on hyvä ja helppo ratkaisu, jos olet allergisoitunut meikeille, koet meikkaamisen hankalaksi tai et näe enää meikata. Se helpottaa ja nopeuttaa jokapäiväistä meikkaamista ja näytät huolitellulta ilman meikkiä, jopa urheillessa.

Hoidon jälkeen saat opastuksen kotihoitoon. Kotihoito-ohje annetaan sinulle myös kirjallisena. Ohjeita noudattamalla pigmentointi pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään.

Hinnat sisältävät kaksi käsittelykertaa sekä hoitovoiteen.

Jos sinulla on vanhat kestopigmentoinnit tai microblading, mainitse siitä aikaa varatessa.

Kaikki esitetyt Hinnat sisältävät alv 24 %

Mahdolliset peruutukset on tehtävä 24 h ennen varattua aikaa, poikkeuksena äkilliset sairastapaukset. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.