Käsihoidot

Kynsien geelauksessa käytämme Bio Sculpture -geeliä. Bio Sculpture on ainoa kliinisesti testattu geelisarja ja geeli sopii yleensä myös herkille käyttäjille. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne sopivat myös vegaaneille.

Bio Sculpturella voidaan vahvistaa omaa luonnollista kynnen kasvua. Geelillä voidaan tehdä myös pidennyksiä ja korjauksia. Blushigtonissa me käytämme ainoastaan muotteja pidennyksen rakentamiseen. Bio Sculpturella on myös mahdollista auttaa jos kärsit erilaisista kynsi ongelmista, mm. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet. Bio Sculpture -geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta noin 4-6 viikkoa.

Geeli poistetaan kynneltä hellävaraisella geelinpoistoaineella. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina.

Evo2 by Bio Sculpture-geelilakka

Evo 2-geelilakka on hoitava ja sisältää A- ja E-vitamiineja. Evo2 pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena.
Evo2 suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo2 antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa. Evo2:n pysyvyys on noin 2-3 viikkoa

Hoitojen yhteydessä siistimme aina kynsinauhat.

Muulla tehtyjen geelauksien tai geelilakkojen poistosta perimme erillisen hinnan.

Myönnämme kaikille kynsipalveluillemme viikon (7 vuorokauden) takuu, takuun ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattaminen. Takuu kattaa mahdolliset laitosta johtuvat ongelmat ja virheet. Takuu ei kata kynsien luonnollista kulumista, yksittäisen koristeen irtoamista tai käyttäjän huolimattomuudesta johtuvista vaurioista.

Takuuseen liittyvissä asioista on oltava yhteydessä takuuaikana (7 vuorokautta laitosta). Jotta asian käsittely etenisi nopeasti laita viestiin valmiiksi kuvat kynnestä tai kynsistä, sekä tarkka selvitys vaurioista. 

Kotihoito-ohjeet:

Jotta kynnet pysyvät parempana pidempään ne on hyvä puhdistaa asetoonittomalla Bio Sculpture polish removeilla ja lakata Bio Sculpture lakalla viikottainen. Näin ne pysyvät kauniina ja puhtaana. Myös kosteutetut kynsinauhat ja kädet parantavat pysyvyyttä. 

 

  • Älä käytä kynsiäsi työkaluina. Tämä ehkäisee kynsien kulumista, pysyvyysongelmia ja kynsien rikkoutumista.
  • Suosittelemme pesemään kynsien aluset päivittäin kynsiharjalla ja näin pidät yllä hyvää hygieniaa.
  • Painaessasi nappeja, painikkeita yms. ole varovainen. Käytä apuna esim. rystystä tai muuta apuvälinettä, kuten kynää. Tämä ehkäisee kynsille aiheutuvaa rasitusta.
  • Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä ollessasi tekemisissä värjäävien ruoka-aineiden, hiusvärien, värimaskien ym. kanssa. Tämä ehkäisee kynsien tai sitä ympäröivän ihon värjäytymistä. Huomioithan että mattapinta on kiiltävää pintaa herkempi värjääntymiselle.
  • Suosittelemme käyttämään suojakäsineitä siivotessa, tiskatessa, puutarhatöissä jne. Tämä suojaa kynsiäsi kulumiselta, likaantumiselta, rikkoutumiselta.

Lisätietoja: Bio Sculpture