kasvohoidot

Environ

ESSE PROBIOTIC SKINCARE

Lisätietoa Environista

Environia saavat myydä ja käyttää hoidoissa vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä.

Environ-ihonhoidon tulokset perustuvat koti- ja hoitolahoidon yhteisvaikutukseen. Environ-hoidoissa käytetään tehokkaita ammattituotteita ja niiden imeytymistä tehostavaa laitetta. Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

Environ on kansainvälisesti palkittu, ainutlaatuinen menetelmä hoitaa ihoa. Vitamin STEP-UP SYSTEM™ totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin aktiiviaineisiin asteittain nousevia portaita pitkin. Siedättäminen lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

Environ-tuotteet ovat elinikäinen
A-vitamiinimatka kauniiseen ihoon.

Environ-tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla 
ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.

Environ-ihonhoito alkaa ihon hyvinvoinnin palauttavista perustuotteista. Kun iho vahvistuu, hoito jatkuu ihon erityishaasteita ratkovien tuotteiden käytöllä.

Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: Environ

Lisätietoa hydrafacialista

HydraFacial™ kasvohoito on kivuton ihonpuhdistus 30 minuutissa.

HydraFacial™ on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle.

Hydra Facial hoitaa:

  • epäpuhdasta ihoa
  • aknea
  • hienoja pintaryppyjä ja juonteita
  • sameaa, veltostunutta ja ikääntyvää ihoa
  • pigmenttimuutoksi

Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: HydraFacial™
 
 

Lisätietoa Environista

Lisätietoa Esse PROPIOTIC skincare

HISTORIAMME

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be).

Aluksi brändi vakiinnutti itsensä Etelä-Afrikan kehittyvillä luomuihonhoidon markkinoilla.

Vuonna 2009, yritys otti ensimmäiset askeleet probioottisessa ihonhoidossa. Alustavat löydökset Human Microbiome Project -tutkimuksesta alkoivat muuttaa totuttua näkemystä ihosta ja Esse alkoi nähdä ihon ihmis- ja mikrobisolujen ekosysteeminä. Prosessi tämän näkemyksen yhdistämisestä tuotteiden formulointiin sai alkunsa. Yritys tekee aktiivisesti tutkimusta uusien probioottilajien käytöstä ja menetelmistä taistellakseen ikääntymistä vastaan ja parantaakseen ihon terveyttä.

AIKA PALAUTTAA IHOSI TASAPAINO

Ihotauteja, kuten akne ja ekseema, ei esiinny lähes ollenkaan metsästäjä-keräilijä yhteisöissä, mutta modernissa maailmassa nämä ihotaudit ovat tavanomaisia. Ehkä olisi aika lopettaa sota bakteereja vastaan ja uudelleenrakentaa ihosi tasapaino?

TULEVAISUUS ON PROBIOOTTINEN, EI ANTIBIOOTTINEN… JA SE TULEVAISUUS ALKAA NYT.

Probiootit voivat muuntaa ihon ekologiaa suosimaan monipuolista ekosysteemiä, joka on tarpeeksi terve vastustaakseen patogeenien hyökkäyksiä, ja hidastaakseen ihon ikääntymistä vähentämällä tulehdusta.

Esse tuo ihoon probiootteja ja ruokkii niitä prebioottisilla ravintoaineilla, jotka lisäävät hyviä, ihoa tasapainottavia, mikrobeja. Käytämme mietoja säilöntäaineita ja nopeasti biohajoavia vaahtoavia ainesosia. Pidämme kaikkien tuotteidemme pH-arvon 5:ssä. Me myös kiinnitämme erityistä huomiota ihon ekosysteemin saastumisen ehkäisyyn ja meidän tuotteillamme on Ecocertin luomusertifikaatti.

Lisätietoja: Esse Probiotic Skincare