kasvohoidot

Environ

Lisätietoa Environista

Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

Environ-tuotteet palauttavat iholle sen hyvinvoinnin kannalta välttämättömät ainesosat ja auttavat ihoa suojautumaan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan. Environ-ihonhoidon tulokset perustuvat koti- ja hoitolahoidon yhteisvaikutukseen. Environ-hoidoissa käytetään tehokkaita ammattituotteita ja niiden imeytymistä tehostavia välineitä ja laitteita.

Environia saavat käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Environ-tuotteita ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, taxfreestä eikä netistä.

Lisätietoja: Environ

Lisätietoa Anumati Minerals

Anumati Naturals on korkeluokkainen luonnonkosmetiikkasarja kotimaasta. Anumati on vastuullinen kosmetiikka valmistaja, joka suosii luomua, villinä kasvaneita yrttejä ja kukkia. Anumati on osana Peta Cruelty Free Beauty-ohjelmaa, eikä hyväksy eläinkokeita.

Anumati Naturals on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty MADE SAFE -sertifikaatti. Anumati Naturals -tuotesarja on läpäissyt MADE SAFE® -sertifikaatin tiukat vaatimukset ja täten todistetusti tehty turvallisista ja luotettavista raaka-aineista.