kasvohoidot

Environ

Lisätietoa Environista

Environia saavat myydä ja käyttää hoidoissa vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä.

Environ-ihonhoidon tulokset perustuvat koti- ja hoitolahoidon yhteisvaikutukseen. Environ-hoidoissa käytetään tehokkaita ammattituotteita ja niiden imeytymistä tehostavaa laitetta. Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

Environ on kansainvälisesti palkittu, ainutlaatuinen menetelmä hoitaa ihoa. Vitamin STEP-UP SYSTEM™ totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin aktiiviaineisiin asteittain nousevia portaita pitkin. Siedättäminen lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

Environ-tuotteet ovat elinikäinen
A-vitamiinimatka kauniiseen ihoon.

Environ-tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla 
ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.

Environ-ihonhoito alkaa ihon hyvinvoinnin palauttavista perustuotteista. Kun iho vahvistuu, hoito jatkuu ihon erityishaasteita ratkovien tuotteiden käytöllä.

Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: Environ

Lisätietoa hydrafacialista

HydraFacial™ kasvohoito on kivuton ihonpuhdistus 30 minuutissa.

HydraFacial™ on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle.

Hydra Facial hoitaa:

  • epäpuhdasta ihoa
  • aknea
  • hienoja pintaryppyjä ja juonteita
  • sameaa, veltostunutta ja ikääntyvää ihoa
  • pigmenttimuutoksi

Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: HydraFacial™
 
 

Lisätietoa Environista

Lisätietoa Anumati skincare

Anumati Naturals on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon.

Sarja on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Filosofia on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnon ja maaperämme parantavaan voimaan. Siks tuotteissa hyödynnetään koko kasvi juurista kukkiin.

Luonto ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin, on hyvinvoinnin lähde iholle. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

“Kasvit ovat kaiken ympärillä olevan lähde. Ravintona, hengityksenä ja kauniina väreinä. Elävänä osana elämässä.’Anumati Naturals -tuotesarja sisältää huomattavan korkean määrän ihoa hoitavia, aktiivisia kasviperäisiä ainesosia. Tuotteiden jokainen ainesosa on huolella valittu yksilöllisen vaikutuksensa vuoksi vuorovaikutuksessa muiden ainesosien kanssa, synergiassa keskenään.

Tuotteiss on korkea antioksidanttinen ravintoarvo. Antioksidanttipitoiset kasvit, marjat ja hedelmät – kaikissa sateenkaaren väreissä ravitsevat, puhdistavat ja kaunistavat ihoa. Iho pystyy tunnistamaan ja hyväksymään jokaisen ainesosan luonnollisena osana itseään.

Anumati on osana Peta Cruelty Free Beauty-ohjelmaa, eikä hyväksy eläinkokeita.

Anumati Naturals on ensimmäinen yritys Suomessa, jolle on myönnetty MADE SAFE -sertifikaatti. Anumati Naturals -tuotesarja on läpäissyt MADE SAFE® -sertifikaatin tiukat vaatimukset ja täten todistetusti tehty turvallisista ja luotettavista raaka-aineista.

Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: Anumati Naturals