Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen ja hygieninen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat nopesti ja mahdollisemman kivuttomasti. Sokerorlla voi poistaa jopa 2mm:n pituinen karva, Lopputuloksena on ihanan pehmeä, kaunis ja sileä iho.  Teemme brassin vain naisille.

Huomioithan ennen sokerointia: karvan tulisi olla vähintään 2mm pitkä. Ihoa ei saa kuoria kahta päivää ennen sokerointia, eikä samana päivänä tulisi käyttää mitään kosteusvoidetta. Sokerointiin ei voi tulla jos humalassa, kuumetta, tulehduksia sokeroitavalla alueella, acne lääkitys tai jos käyttää sokeroitavalla alueella ihoa voimakkaasti uusivia tuotteita. Huom! Palanutta ihoa ei voi sokeroida ennen kuin se on täysin parantunut.

Jos tulet ensimmäistä kertaa tai edellisestä kerrasta on pitkä aika voit lyhentää karvoja saksilla, kuitenkin niin että karva jää vähintään 3mm pitkäksi.

Tulethan brassiin ajoissa että ehdit käydä peseytymässä ennen sokerointia

Sokeroinnin jälkeen

Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille 24h sokeroinnin jälkeen. Vältä hikoilua, aurinkoa/solariumia, uimista, urheilua, itseruskettavia sekä hajuvesiä.

Vältä ihon kuorimista karvanpoiston jälkeen 3 päivää. Tämän jälkeen suosittelemme kuorintaa muutamia kertoja viikossa alueesta riippuen ja kosteuta ihoa säännöllisesti.