Toimitusehdot

YLEISET EHDOT

TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT
Paketit toimittaa Posti. Voit valita toimituksen postitoimipaikkaan ja SmartPOST-pakettiautomaattiin.
Toimitusaika on tavallisesti 3-5 arkipäivää, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen! Tilaus lähetetään aina samana päivänä tai viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, mikäli tuotetta on heti varastossa. Emme vastaa Postin omista kuljetusviiveistä. 
Täyttämällä tilaustietoihin matkapuhelinnumerosi saat tekstiviesti-ilmoituksen, kun paketti on postitoimipaikassa noudettavissa.

POSTIPAKETTI
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitus lähimpään Postiin. 7,90€

KIRJELÄHETYS
Lähetämme kaikki alle 3 cm paksuiset lähetykset automaattisesti kirjelähetyksenä suoraan kotiisi ilman erillistä ilmoitusta. Huomioithan, että kirjelähetyksille ei ole mahdollista saada seurantatietoja. Max 6,50€ 

HINNAT JA MAKSUT
Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on Blushington.fi-verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Blushington.fi pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Blushington.fi-verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot.
HUOM! Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 15 €, joka vähennetään hyvitettävästä summasta. 
Maksutavat
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!
Maksuja voi tehdä myös kaikilla Luottokunnan korteilla sekä Neocard-kortilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Neocard-kortilla kauppa syntyy asiakkaan ja verkkokauppan välillä.
Huomioithan, että verkkopankin kautta maksaessasi sinun pitää palata verkkokauppaan vahvistamaan tilauksesi. Valitse maksutavaksi Maksa heti verkossa, minkä jälkeen selain siirtyy Checkoutin sivuille, ja sinua pyydetään valitsemaan haluamasi maksutapa. 

ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16.
Puh. 050 4645300
Sähköposti: info@blushington.fi
Asiakaspalveluumme 050 4645300 soitetut puhelut maksavat matkapuhelin maksun. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehjät. Mikäli haluat peruuttaa äskettäin tekemäsi tilauksen, ilmoita siitä viipymättä sähköpostitse asiakaspalveluun, osoitteeseen info@blushington.fi. Odota yhteydenottoamme – annamme lisäohjeet asian hoitamiseksi. Tilausnumeron ilmoittaminen peruutuksen yhteydessä helpottaa asian käsittelyä. Rahat palautetaan 14 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

REKLAMAATIO JA KULUTTAJANSUOJA
Jos saat virheellisen tai väärin lähetetyn tuotteen, lähetä tuote takaisin Blushington.fi-verkkokauppaan asiakaspalautuksena. 
Kuluttajansuojalaki, joka suojaa Sinun oikeuksiasi asiakkaana, koskee myös ostosten tekoa meillä.

Ennen kuin palautat tuotteen ilmoitathan palautuksesta sähköpostitse tai puhelimitse.
Sähköpostiosoite info@blushington.fi
Puhelin +358 50 4645300

Hyvitämme tuotteen hinnan kun olemme vastaanottaneet lähetyksen.  Palautukseen tulee laittaa mukaan tilinumero, jolle hyvitys maksetaan.

Palautusosoite:

Blushington
Runeberginkatu 35
00100 Helsinki

TOIMITUS
Toimitamme tilauksia Suomeen. Lähetämme tilauksesi aina mahdollisimman nopeasti ja toimitusaikamme on 3-5 arkipäivää, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta. Pienet tilaukset lähetämme kirjelähetyksinä suoraan kotiosoitteeseen, jolloin toimitusaika voi viivästyä muutamalla arkipäivällä. Kirjelähetyksille ei valitettavasti ole mahdollista saada seurantatietoja.
Huomioithan, että Posti säilyttää lähetyksiä noutopisteellä ainoastaan 7 vuorokauden ajan, jonka jälkeen paketit palautetaan lähettäjälle. 
Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 15 €, joka vähennetään hyvitettävästä summasta. 
Blushinhton.fi pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

TAVARAN VIRHEISTÄ HUOMAUTTAMINEN
Vastaamme tuotteiden virheettömyydestä myös edellä mainitun 14 päivän jälkeen. Havaittuasi vian ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme tilanteen korjaamiseksi.

IKÄRAJA
Blushington.fi toimittaa tilaukset yli 18-vuotiaille henkilöille.

TIETOSUOJA
Henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Kaikki tilaajat ovat Blushington.fi:n asiakasrekisterissä, jossa olevia tilaajan tilauksen yhteydessä tai muutoin antamia tietoja käytetään käyttäjän mm. henkilöllisyyden todentamiseen, käyttäjäsuhteen ylläpitoon ja hoitoon, muihin vastaaviin Blushington.fi:n liittyviin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinoinnin tarkoituksiin.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN
Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin, kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat lähetetty.
Otamme Sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuotetta ei pystytä lähettämään seuraavan 14 arkipäivän kuluessa.
Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimituskulua.
Mikäli kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai Sinulla on jotain muita tilaustasi koskevia kysymyksiä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info (at) blushington.fi niin autamme mielellämme.