Antioksidant Facial Serum

Anumati Naturals Antioksidant Facial Serum on ihoa rauhoittava ja vahvistava hoitoseerumi, joka sisältää suuren määrän C-vitamiinia. Antioksidanttirikas koostumus suojaa ihoa tehokkaasti ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Rauhoittaa herkkää ja punoittavaa ihoa pitkään, suojaa sitä vahvistamalla ihonsuojakerrosta ja vähentää selkeästi ihon reaktiivisuutta.

Vähentää verisuonien laajenemista ja parantaa ihon vastustuskykyä.
Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti herkälle iholle, kuten ruusufinniin.
Välittomästi rauhoittava seerumi herkälle iholle. Seerumia voidaan käyttää tehokuurina kasvoilla tai jatkuvasti vahvistamaan ihoa.

45,90 

Varasto loppu

Tehokas suojaava antioksidantti seerumi, joka rauhoittaa erittäin herkkää ja punoittavaa ihoa sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Seerumi antaa välittömän vaikutuksen, mutta pitkällä aikavälillä se vahvistaa ihoa ja vähentää selvästi ihon punakkuutta.

Vahvistaa pintaverisuonten seinämiä sekä parantaa ihon pintaverenkiertoa.

Seerumi ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä, joten se sopii nuoren aikuisen ensimmäiseksi anti-age seerumiksi. Antioksidanttisen vaikutuksen takia seerumi korjaa jo aurinkovaurioitunutta ihoa. Seerumin sisältämät antioksidantit taistelevat vapaiden radikaalien vaikutusta vastaan ja ravitsevat ihoa kokonaisvaltaisesti.

 Ympäristön vaikutuksesta stressaantuneelle, kosteusköyhälle ja samealle iholle kehitetty tehoseerumi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi energiahoidoksi iholle, hienoihin ryppyihin, couperosan hoitoon, pigmentaatioihin ja aurinkovaurioihin.

– kiinteyttää ihoa

– silottaa juonteita

– Coperosan sekä pigmentoituneen ihon hoitoon

– Ruusufinnin hoitoon

– suojaa vapailta happiradikaaleilta ja ikääntymiseltä

Seerumi suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä samalla pehmentäen ja vahvistaen sitä. Sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia. Tehokas seerumi imeytyy nopeasti, palauttaa ihon kosteustasapainon ja jättää ihosi pehmeäksi ja joustavaksi. Kehitetty rauhoittamaan eri syistä herkemmin reagoivaa ja punoittavaa ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Seerumi imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi.

Levitä ennen kosteusvoidetta. Erityisesti  alueille, joista elastisuus on katoamassa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, käytä aamuin illoin.

Ihanteellinen meikin alle käytettäväksi.

Kategoriat , Avainsana