Ale!

Aquis® hiusturbaani

AQUIS® hiusturbaani on kudottu ainutlaatuista Aquitex® tekniikkaa käyttäen. Pehmeä lisse crepe materiaali imee vettä 68% enemmän ja nopeammin kuin tavallinen puuvilla. Hiukset pysyvät terveinä kun kuuman ilman käyttäminen hiuksia kuivattaessa ei ole tarpeen. Muutaman pesun jälkeen huomaat, että hiukset tuntuvat terveemmiltä ja niissä on luonnollinen kiilto. Samalla se pitää hiukset pois kasvoilta, joten voit hoitaa aamurutiinit rauhassa tai keskittyä meikkaamiseen. Illalla voit suihkun jälkeen kääriä hiukset turbaaniin, levittää naamion kasvoille ja rentoutua.

Nyt uusi myyntipakkaus, joka toimii kostean turbaanin säilytyspussina vaikka matkalla tai uimahallireissulla. Mukana myös oranssi hiuslenkki!

39,00  24,00 

3 varastossa

Turbaani istuu napakasti päässä kun kiepautat kankaan ympäri kerran tai pari ja kiinnität turbaanissa olevan silmukan niskaosassa olevaan nappiin. Valmistettu hienolaatuisesta mikrokuidusta (80% polyester, 20% nylon). Pese ennen ensimmäistä käyttöä. Hienopesu nestemäisellä pesuaineella 40 asteessa. Ei valkaisu- tai huuhteluaineita. Koneellinen kuivaus miedolla lämmöllä sallittu.

Kategoriat , Avainsana