Phyto Senses Foam Cleanser

Beauty Awards -voittaja! 

Anumati Naturals Phyto Senses Foam Cleanser herkän ihon puhdistusvaahto on sekä hellävarainen että ravinteikas puhdistustuote kasvoille.

46,90 

Varasto loppu

Pehmeä puhdistusvaahto kasvojen hoitoon. Hoitava koostumus tuntuu välittömästi. Puhdistaa tehokkaasti ihon ja meikit. Sopii hyvin myös kuivalle ja herkälle iholle erittäin hoitavan koostumuksen takia.

Kauran sisältämät proteiinit ja sokerit kosteuttavat ihoa ja parantavat sen vastustuskykyä. Pre- ja probiootit sekä omega-3 rasvahapot nopeuttavat ihon paranemista, kosteuttavat ja vähentävät ihon omaa kosteuden haihtumista.

Tehokkaiden aktiiviaineiden yhteisvaikutuksesta ihosta tulee silkin pehmeä ja puhdas. Ei kuivata ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti suunniteltu herkälle iholle. Myös silmänympärysihon puhdistamiseen.

100% Natural  84,5% Organic & Wildcrafted

Käyttö: 1-2 painallusta kuivalle tai kostealle iholle. Voit lisätä tarvittaessa hieman vettä.

Koko 120 ml

InciAqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerine*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract *, Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil, Cynara Scolymys (Artichoke) Extract *, Garcinia Mangostana (Mangosteen) Extract *, Vaccinium Myrtillus (Blueberry) Leaf Extract*, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid, Benzonic acid, Xanthan Gum

Kategoriat , Avainsana