Lilac – Press on nails

Press on nails -kynnet tuovat geelikynsien ihanuuden ja persoonallisuuden kaikkien saataville, helposti ja ilman sitoutumista.

Kaikki Press on nails – kynnet ovat uniikkeja ja ne tehdään käsityönä liikkeessä. Saat näyttävät ja uniikit kynnet erityiseen päivääsi.

Kynnet tekee ammattilainen jolla on vuosien kokemus kynsien tekemisestä. Kynnet tehdään samoilla tuotteilla mitä käytämme liikkeessä.

24,90 

1 varastossa

Press on nails – kynnet

  • ovat nopeat ja helppo asentaa
  • ovat helposti irroitettavat turvallisesti
  • oikein irroitettuna eivät vahingoita kynsiä
  • ovat lähes aina käytettävissä uudelleen

Tämän setin mukana tulee kaikki mitä tarvitset  press on nails – kynsiä varten. Pakkauksessa on 14 kpl eri kokoista press on nails – kynttä, pieni viila, pieni hiemomama palkki, kynsitarroja, kynsinauha appelsiini puutikun, 2 kpl puhdistus pyyhettä ja 2g kynsiliima.

12 erilaista kynsi kokoa varmistaa kynsien sopivuuden juuri sinun kynsillesi ja takaavat luonnollisen ilmeen.

Kaikki settimme ovat valmiita kuljetukseen.

Oikeudellinen huomautus

Kynsiliimavaroitus

Tilatessasi setin meiltä, saat mukana MAGIC ARMOR 2g kynsiliiman. Emme Blushingtonilla ole vastuussa, jos itse liimassa ilmenee virheitä. Käytä kynsiliimaa turvallisesti. Liima on tarkoitettu vain kynnelle (älä laita esimerkiksi silmään). Ole varovainen käyttäessäsi liimaa ja jos sinulla ilmenee mitään allergiaoireita, lopeta liiman käyttö välittömästi.

Kynsiliimavaroitus:

Syanoakrylaattia. Vaara. Liimaa ihon ja silmät hetkessä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.