Avoimet työpaikat

Haluatko työskennellä keskeisellä paikalla Helsingissä jo vakiintuneessa kauneushoitolassa?

Haku on auki - Tule töihin Blushingtoniin!

Haluatko työskennellä keskeisellä paikalla Helsingissä jo vakiintuneessa kauneushoitolassa? Koetko olevasi asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ammattilainen? Hienoa, jatka lukemista!

Blushington etsii uusia tiimiläisiä! Toivomme tiimiin iloisia, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä kosmetologeja, ripsi- tai kynsimuotoilijoita, hierojia tai muita hyvinvointialan yrittäjiä.

Etsimme sekä kokopäiväistä että osa-aikaista sopimusyrittäjää. Työajat ovat vaihtelevia ja sijoittuvat paljon myös ilta- ja viikonloppuaikoihin, sillä kauneudenhoitopalveluita käytetään paljon vapaa-ajalla. Voit olla kokenut kosmetolgi tai vastavalmistunut ja urasi alkutaipaleella – me autamme sinua kehittymään!

Tarjoamme tyylikkäät puitteet, iloisen ja ammattitaitoisen tiimin, koulutusmahdollisuuksia sekä erinomaisen sijainnin Kampissa. Tarjoamme hyvät ansaintamahdollisuudet ja meillä markkinoinnin hoitaa ammattilainen.

Toivomme, että ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun päälle sekä vuorovaikutustaitojen tärkeyden, ja olet motivoitunut panostamaan asiakkaidesi hyvinvointiin. Jos olet positiivinen ja joustava tiimipelaaja ja suoriudut vaativimmistakin työtehtävistä itsenäisesti, saatat olla
etsimämme henkilö.

Voit olla kosmetologi, ripsi- tai kynsimuotoilija, hieroja tai muu hyvinvointialan yrittäjä. Kerro, mitä voisit tarjota!

Kosmetologi:

toivomme, että sinulla on koulutus ja osaamista ihonhoidossa. Käyttämämme tuotesarjat ovat Environ ja Anumati Skincare.

Kynsimuotoilija:

toivomme, että sinulla olisi kokemusta kynsien tekemisestä. Käytössämme on Bio Sculturen tuoteperhe. Jos sarja ei ole tuttu, autamme sinut alkuun.

Ripsimuotoilija:

hoitolassamme tehdään niin klassisia- kuin volyymiripsiä. Toivomme, että sinulla olisi näistä jo kokemusta. Autamme sinua kehittymään niissä.

Hoitola sijaitsee osoitteessa Ruoholahdenkatu 6, 350 metrin päässä Kampin metroasemalta. Blushingtonista saat arkeesi rennon työyhteisön ja työympäristön sekä viihtyisät ja monipuoliset hoitotilat.

Tutustu Blushingtonin nykyisiin palveluihin ja piipahda vaikka halutessasi paikan päällä! Jos tunnet, että hoitolamme voisi olla mieluinen työympäristö sinulle, tartu toimeen. 🤩 Kirjoita vapaamuotoinen yhden sivun mittainen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, tehtävään sopivista ominaisuuksistasi ja työkokemuksestasi.

Liitä mukaan ansioluettelosi ja lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@blushington.fi.

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!