HydraFacial™

HydraFacial™ – Kasvohoito – Kivuton ihonpuhdistus

HydraFacial on tehokas kasvohoito joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihon ongelmiin. 3 vaihetta – 30 minuuttia.

HydraFacialissa hyödynnetään patentoitua teknologiaa jonka avulla iho kuoritaan, puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus ja kosteutetaan ainutlaatuisen HydraFacial-laitteen avulla. Alipaineimu kuorii kuollutta ihosolukkoa ja tyhjentää ihohuokosia epäpuhtauksista. Samanaikaisesti laite syöttää seerumeiden tehoaineet syvälle ihoon. Seerumit sisältävät aktiivisia ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta ja uudistusta.

Tutustu hoitoon maahantuojan sivulla: Hydrafacial

 • HydraFacial Signature - kosteuttava kasvohoito 30min 115€

  Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialTM -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. (GlySal happokuorinta hoitoon lisäpalveluista, suositellaan). Mikäli ihossasi on yhtään enemmän puhdistettavaa tulee sinun valita HydraFacialTM Clarifying –kasvohoito

 • HydraFacial Clarifying –Syväpuhdistava kasvohoito 30min 179€

  Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacialTM huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySalTM happokuorinta. Tämä hoito pitää sisällään Led-valohoidon, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihoa. Sopii erityisen hyvin myös aknen-hoitoon.

 • HydraFacial Platinum –kasvohoito (all inclusive) 45min 265€

  Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

HydraFacial™ kasvohoito on kivuton ihonpuhdistus 30 minuutissa.

HydraFacial™ on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle.

Hydra Facial hoitaa:

 • epäpuhdasta ihoa
 • aknea
 • hienoja pintaryppyjä ja juonteita
 • sameaa, veltostunutta ja ikääntyvää ihoa
 • pigmenttimuutoksi


Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: HydraFacial™
 
 

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!