Kasvohoidot

Osaamiseemme kuuluvat erilaiset syväpuhdistavat ja ihoa kirkastavat kuorinnat, hapotushoidot ja ultraäänipuhdistukset sekä Environ® ja HydraFacial™– kasvohoidot.

Environ​

 • Environ® VITAMIINIKASVOHOITO 60MIN 99€

  Ihoa ravitseva ja nuorekkuutta ylläpitävä vitamiinicocktailhoito. Sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Voidaan tehdä myös A-vitamiiniin tottumattomalle iholle. Täysin manuaalinen kasvohoito ilman laitehoitoa. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävaraisen ja kevyen kemiallisen kuorinnan AHA-hapoilla, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävaraisen ja kevyen kemiallisen kuorinnan AHA-hapoilla, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä.

 • Environ® IMEYTYSHOITO 75MIN 145€

  Sopii tehohoitoa kaipaavalle iholle. Environ imeytyshoidossa ihoon imeytetään A- ja C-vitamiineja tehokkaasti matalataajuisen ääniaallon avulla. Hoito stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho on hoidon jälkeen kosteutettu, heleä ja kirkas. Suositellaan sarjahoitona 1-4 viikon. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävaraisen höyrykuorinnan, kiinteyttävän tehoseerumin, ENVIRON DF-laitekäsittelyn, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävaraisen ja kevyen kemiallisen kuorinnan AHA-hapoilla, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävaraisen ja kevyen kemiallisen kuorinnan AHA-hapoilla, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä.

 • ENVIRON® COOL PEEL -KUORINTAHOITO 90MIN 149€

  ENVIRON® COOL PEEL -KUORINTAHOITO

 • Environ® C - PEEL – KASVOHOITO 90min 149€

  Tämä tuhkimohoito sopii arkeen ja juhlaan. Se on nappivalinta erityisesti, kun haluat ihosi hehkuvan kuulautta ja kauneutta ennen h-hetkeä.. Hoidon teho perustuu korkeatasoiseen C-vitamiiniin, joka kirkastaa ihoa, tasoittaa värieroja, vaalentaa pigmentaatiota ja korjaa valovaurioitunutta ihoa. Hoito sisältää: puhdistuksen, happonaamion, hoitavan vitamiinigeelin, Algi Mask- naamion ENVIRON DF- laite imeytyksen ja hieronnan vitamiiniöljyllä.

 • Environ® FLASH PEEL- KUORINTAHOITO 30min 329€

  Nopea ja tehokas hoitolahoito iho-ongelmiin esim. ruusufinni tai akne. Sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen ja ihon tarpeen mukaan valitun voiteen. Hoito sisältää kaksi kotihoitotuotetta ja 4 käyntiä kuukauden sisällä. Norm. 345,4, yksittäis käynti hoitoon 59€

 • Environ® Filler Glow hoito 30min 119€

  Filler Glow hoidolla ihoon saadaan täyteläisyyttä ja häivytetään pieniä ryppyjä. Hoidossa imeytetään hyaluroni- ja peptidiseerumi, joka kiinteyttää ihoa. Hoidossa imeytetään Filler Glow serun DF-Machinella saaden ihoon täyteläisyyttä ja kosteutta. Hoito häivyttää pintaryppyjä tehokkaasti. Suositelaan sarjahoitona.

 • Environ® mikroneulaus kasvoille 90min 179€

  Huippu tehokas koneellinen mikroneulaus, hapotus ja vitamiinien imeytys. Tehokas ja välitön ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Erityisesti mikroneulaus hoitoon kehitetyn MESO-moduulin avulla pystytään luomaan ihoon pieniä mikroaukkoja aina tyvisolukerrokseen asti. Tämä mahdollistaa vaikuttavien aineiden viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen. Parhaimpiin lopputuloksiin vaaditaan useampi hoitokerta. Hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Sekä häivyttää raskausarpia ja arpia. Hoito tehdään hygienisellä kertakäyttö neulalla. HOX! Suositellaan Environin Avst voiteen käyttöä kolme viikkoa ennen hoidon aloittamista, a-vitamiini reaktion välttämiseksi

Environia saavat myydä ja käyttää hoidoissa vain Environ-koulutuksen saaneet ihonhoidon ammattilaiset. Toisin kuten tavallista itsehoitokosmetiikkaa, Environia ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista tai taxfreestä.

Environ-ihonhoidon tulokset perustuvat koti- ja hoitolahoidon yhteisvaikutukseen. Environ-hoidoissa käytetään tehokkaita ammattituotteita ja niiden imeytymistä tehostavaa laitetta. Environ on maailman johtava A-vitamiiniammattisarja. Environ perustuu tutkimustietoon ihosta ja siitä, kuinka A-vitamiini vaikuttaa ihon terveyteen ja hyvinvointiin.

Environ on kansainvälisesti palkittu, ainutlaatuinen menetelmä hoitaa ihoa. Vitamin STEP-UP SYSTEM™ totuttaa ihon A-vitamiiniin ja muihin aktiiviaineisiin asteittain nousevia portaita pitkin. Siedättäminen lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti ja tehokkaasti ja takaa jatkuvasti paranevat hoitotulokset.

Environ-tuotteet ovat elinikäinen
A-vitamiinimatka kauniiseen ihoon.

Environ-tuotteiden keskeisin ainesosa on A-vitamiini. Jotta iho pysyy terveenä ja vahvana, se tarvitsee A-vitamiinia päivittäin. Kun A-vitamiinin hoitovaikutusta tuetaan muilla tieteellisesti perustelluilla aktiiviaineilla, kuten antioksidanteilla 
ja peptideillä, ihossa nähdään todellisia tuloksia.

Environ-ihonhoito alkaa ihon hyvinvoinnin palauttavista perustuotteista. Kun iho vahvistuu, hoito jatkuu ihon erityishaasteita ratkovien tuotteiden käytöllä.

Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: Environ

Hydrafacial​

 • HydraFacial Signature - kosteuttava kasvohoito 30min 107€

  Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialTM -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. (GlySal happokuorinta hoitoon lisäpalveluista, suositellaan). Mikäli ihossasi on yhtään enemmän puhdistettavaa tulee sinun valita HydraFacialTM Clarifying –kasvohoito

 • HydraFacial Clarifying –Syväpuhdistava kasvohoito 30min 179€

  Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacialTM huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySalTM happokuorinta. Tämä hoito pitää sisällään Led-valohoidon, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihoa. Sopii erityisen hyvin myös aknen-hoitoon.

 • HydraFacial Platinum –kasvohoito (all inclusive) 45min 250€

  Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

HydraFacial™ kasvohoito on kivuton ihonpuhdistus 30 minuutissa.

HydraFacial™ on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacial™ -kasvohoidoilla saadaan välittömiä, silminnähtäviä ja pitkäkestoisia hoitotuloksia. Hoidon jälkeen iho näyttää uskomattoman hyvinvoivalta, kuulaalta ja tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa.

Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle.

Hydra Facial hoitaa:

 • epäpuhdasta ihoa
 • aknea
 • hienoja pintaryppyjä ja juonteita
 • sameaa, veltostunutta ja ikääntyvää ihoa
 • pigmenttimuutoksi

Ota yhteyttä jos et osaa valita oikeaa hoitoa. Jokainen hoito valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

Lisätietoja: HydraFacial™
 
 

ESSE PROBIOTIC SKINCARE​

 • ESSE EXPRESS - KASVOHOITO 30MIN 65€

  Täydellinen pikahoito arjen pakohetkiin tai kun haluat kokeilla miltä hoito tuntuu. Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Sisältää akupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteen.

 • ESSE EXPERIENCE - KASVOHOITO 60MIN 115€

  Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat päänahan rentouttava käsittely, käsien hemmotteleva hieronta, silmänympärysalueen stimuloiva hieronta. Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävaraisen ja kevyen kemiallisen kuorinnan AHA-hapoilla, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä. Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävaraisen ja kevyen kemiallisen kuorinnan AHA-hapoilla, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan Algi Mask-naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä.

 • ESSE SIGNATURE - KASVOHOITO 90MIN 135€

  Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat päänahan rentouttava käsittely, käsien hemmotteleva hieronta, silmänympärysalueen stimuloiva hieronta.

 • ESSE ULTIMATE EXPERIENCE - KASVOHOITO 135MIN 165€

  Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn. Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

Esse tarkoittaa latinaksi ”tulla joksikin” (to be).

Aluksi brändi vakiinnutti itsensä Etelä-Afrikan kehittyvillä luomuihonhoidon markkinoilla.

Vuonna 2009, yritys otti ensimmäiset askeleet probioottisessa ihonhoidossa. Alustavat löydökset Human Microbiome Project -tutkimuksesta alkoivat muuttaa totuttua näkemystä ihosta ja Esse alkoi nähdä ihon ihmis- ja mikrobisolujen ekosysteeminä. Prosessi tämän näkemyksen yhdistämisestä tuotteiden formulointiin sai alkunsa. Yritys tekee aktiivisesti tutkimusta uusien probioottilajien käytöstä ja menetelmistä taistellakseen ikääntymistä vastaan ja parantaakseen ihon terveyttä.

AIKA PALAUTTAA IHOSI TASAPAINO

Ihotauteja, kuten akne ja ekseema, ei esiinny lähes ollenkaan metsästäjä-keräilijä yhteisöissä, mutta modernissa maailmassa nämä ihotaudit ovat tavanomaisia. Ehkä olisi aika lopettaa sota bakteereja vastaan ja uudelleenrakentaa ihosi tasapaino?

TULEVAISUUS ON PROBIOOTTINEN, EI ANTIBIOOTTINEN… JA SE TULEVAISUUS ALKAA NYT.

Probiootit voivat muuntaa ihon ekologiaa suosimaan monipuolista ekosysteemiä, joka on tarpeeksi terve vastustaakseen patogeenien hyökkäyksiä, ja hidastaakseen ihon ikääntymistä vähentämällä tulehdusta.

Esse tuo ihoon probiootteja ja ruokkii niitä prebioottisilla ravintoaineilla, jotka lisäävät hyviä, ihoa tasapainottavia, mikrobeja. Käytämme mietoja säilöntäaineita ja nopeasti biohajoavia vaahtoavia ainesosia. Pidämme kaikkien tuotteidemme pH-arvon 5:ssä. Me myös kiinnitämme erityistä huomiota ihon ekosysteemin saastumisen ehkäisyyn ja meidän tuotteillamme on Ecocertin luomusertifikaatti.

Lisätietoja: Esse Probiotic Skincare

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!