Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys, YUMI™ Lashes kestotaivutus sekä klassisten ja volyymiripsien ripsienpidennykset.

Ripset

Kulmat

Olemme kouluttautuneita ripsimuotoilijoita ja käytämme hoidoissa. laadukkaita ripsipidennystuotteita. Ripsipidennykset helpottavat arkea ja niillä voidaan vaikuttaa silmän muotoon. Saat nopeasti kauniit, pitkät ja kaartuvat ripset, etkä tarvi ripsiväriä.

Lopputulokseen vaikuttaa aina asiakkaan omat ripset ja silmän muoto. Ihmisillä on noin 50-150 ripseä per. silmä. Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa myös omien ripsien kasvuaika, joka on noin 60-90 päivää. Oikein laitetut ripset ja eivät vahingoita omia ripsiä. 

Mikä on ripsienpidennys?
Asiakkaan omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita yksittäisiä ripsikuituja, näin silmistä saadaan erittäin näyttävät ilman ripsiväriä.

Klassiset ripsipidennykset:

Klassisissa ripsissä luonnonripseen liimataan yksi kuitu per. ripsi. Käytämme aina klassisissa ripsipidennyksissä eripituisia kuituja että saamme mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Klassisissa ripsissä kuitujen paksuus on 0,10/0,15 ja 7-13 pituuksia.

Volyymiripset:Volyymiripsissä yhteen luonnonripseen liimataan 2-5 kuidun viuhka. Kuitujen määrä riippuu halutusta efektistä. Menetelmä ei rasita omia ripsiä yhtään enempää kuin klassiset ripset volyymiripsikuitujen ohuuden vuoksi. Volyymiripsillä saa erittäin näyttävät ripset tai hyvinkin luonnolliset. Menetelmä sopii erittäin hyvin esim. harvoille ripsille. Tällä menetelmällä saadaan enemmän täyttöä ripsiin kuin klassisella menetelmällä. Käytämme volyymiripsissä paksuutta 0,07 ja 6-13mm pituuksia.

Kuinka kauan ripsien pidennys vie aikaa?
Ripsien pidennysten / tuuhennusten laitto kestää n. 2,5 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä ja halutusta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie aikaa 60-90min.

Jos sinulta on tippunut yli 70% ripsistä tai tulet ensimmäistä kertaa huoltoon, varaa aika ensilaittoon. Tulethan hoitoon aina ilman meikkiä. Annamme mukaan kotihoito-ohjeet ja uuden ripsiharjan.

Työllä on viikon takuu, takuun ehtona on kotihoito-ohjeiden noudattaminen.

Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki ja voide jäämistä, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita. Likaisiin ripsiin laitetut pidennykset ei pysy, eikä takuu ole silloin voimassa. Harjaa ripset huolellisesti! Teknikon tekemä ripsien puhdistus maksaa alkaen 25€ ja käytetty aika on huoltoajasta pois! Tule siis puhtain ripsin!

HUOM!

EMME ANNA TAKUUTA MUUALTA MEILLE HUOLTOON TULLEISTA RIPSISTÄ !

Kotihoito-ohjeet ripsille:

  • Käytä vain vesiliukoista (öljytöntä) meikinpuhdistustuotteita.
  • Silmiin kohdistuvaa rasitusta tulee välttää esim. hankausta.
  • Ripsipidennysten tulee puhdistaminen aamuin illoin, koska ripsiin kertyy päivän mittaan rasvaa, likaa ja bakteeristoa, jotka heikentävät liimasauman kestoa sekä lisäävät silmätulehdus riskiä. Ripset tulee pestä ripsipidennyksille tarkoitettulla puhdistustuotteilla
  • Ripsipidennyksiä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella, eikä niihin ole tarpeen laittaa ripsiväriä. Mikäli haluat käyttää ripsiväriä, suosittelemme ripsipidennyksille tarkoitettua ripsiväriä.
  • Ripsipidennykset tulee harjata päivittäin, tee se vain kuiville ripsille. Annamme asiakkaalle aina mukaan puhtaan harjan hoidon jälkeen. Pidennyksesi pysyvä kauniina pidempään, kun pidät niistä huolta.

Ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset​

Volyymiripset

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!