Kosmetologi suosittelee: ihanat ripsienpidennykset

Oikein tehdyt ripsienpidennykset ovat todellinen arjen pelastaja: ripsienpidennyksillä voi luoda erillaisia tyylejä, luonnollisesta näyttäviin ja kaikkea siltä väliltä. Ammattilainen osaa katsoa oman silmän muodon mukaan, millaiset ripset sitä pukevat parhaiten; jokaisella oman silmän muoto vaikuttaa lopputulokseen. Kerrothan omat toiveesi tullessasi hoitoon!

Ripsienpidennykset on helppo tapa saada kauniit ripset ilman ripsiväriä

Tekokuidut kiinnitetään luonnonripsiin hellävaraisesti niille tarkoitetulla liimalla, eivätkä ripsienpidennykset vahingoita omia ripsiä. Tekokuitu kasvaa luonnonripsen mukana ja lopulta putoaa kasvukauden päätteksi. Luonnonripsien kasvuaika on noin 60–90 päivää. Omasta kasvusyklistä riippuen pidennykset säilyvät hyvänä noin 3–6 viikkoa. Jos esimerkiksi hiuksesi tai kyntesi kasvata nopeasti tai hitaasti, voit siitä peilata mahdollista ripsien kasvusykliä.

Klassiset vai volyymit?

Jos haluat ripsivärimäistä eroteltua lookkia ja pituutta suosittelemme, klassisia pidennyksiä, jossa jokaiseen luonnonripseen kiinnitetään yksi kuitu. Klassisilla pidennyksillä ripsiin ei saada lisää tuuheutta, vaan pituutta ja näyttävyyttä. Klassiset ripset eivät ole paras vaihtoehto, jos omat ripset ovat harvassa tai ripsissä on aukkoja – tällöin volyymiripsillä saadaan näyttävyyttä.

Volyymiripsissä käytetään ohuita ja kevyitä kuituja, joita kiinnitetään useampi per oma luonnon ripsi. Kosmetologi tekee kuiduista viuhkoja, jotka kiinnitetään yhteen luonnon ripseen. Volyymiripsillä saa halutessaan aikaan todella tuuhean ja näyttävän lopputuloksen, mutta yhtälailla tällä tekniikalla voidaan tehdä luonnolliset ja maltillisesti näyttävät ripset, jotka sopivat arkeen. Luonnolliset volyymiripset toimivat iäkkäämmillä liftaamaan silmien ilmettä, olemalla kuitenkin klassiset ja luonnolliset.

Volyymiripsillä voidaan myös luoda näyttäviä ja silmää muotoilevia tyylejä. Tyylejä on monia esim.:

  • doll eye, jossa pidemmät ripset ovat silmän keksiosassa, mutta linja on tasainen,
  • cat eye -tyylissä pisimmät pidennykset ovat silmän ulkonurkassa ja ripsilinja on tasainen
  • rikotussa tyylissä volyymiripsipidennyksissä ripsilinjaa rikotaan eri mittaisin kuiduin, ja näin ne näyttävät luonnollisimmilta. Ripsilinjaan voidaan laittaa sekä yksittäisiä kuituja tai pidempiä volyymimikuituja sekaan rikkomaan linjaa, tämä tyyli sopii kaikille!

Hyödyönnä tammikuun tarjous!

Tammikuun 2022 ajan uudet volyymi- tai klassiset ripsienpidennykset saat -20 % alennuksella. Mainitse aikaa varatessasi koodi winterlashes2022. Varaa aika tästä!

Tarjous on voimassa tammikuun 2022 ajan ja uudet ripsiasiakkaat ohjataan Mimosalle.

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!