Vastuullista kauneudenhoitoa

Tämä pandemia on mullistanut meidän kaikkien maailman viime viikkoina. Meillä on hämmentynyt ja epätodellinen olo, niinkuin varmasti kaikilla. Olemme huolissamme, mutta rauhallisin mielin. Seuraamme jatkuvasti muuttuvaa tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia.

Meillä kuitenkin on kiinteät kulut ja siksi olemme täällä sinua varten edelleen. Joten jos olet terve, olet aina tervetullut hoitoihimme. Kun käytät palvelujamme, tuet meitä pienyrittäjiä. Voit myös ostaa lahjakortin verkkokaupasta tai sähköpostilla info@blushington.fi. Jos joku tuotteesi, jota saa meiltä, on sinulta loppunut ja et pysty hakemaan sitä meiltä, postitamme tai toimitamme sen sinulle kotiovelle lähihalueelle.

Pidennämme kaikkien lahjakorttien voimassaoloaikaa, joista päivämäärä on menossa nyt kuukauden sisällä umpeen, 30.6.2020 asti automaattisesti.

Kauneushoitolassamme on aina pidetty tarkkaa hygieniatasoa niin tekijöiden kun asiakkaidemme turvallisuuden takia. Nyt teemme sen vielä korostetusti. Käytämme kaikissa hoidoissa hengityssuojaimia ja hanskoja, asiakkaan parhaaksi. Pyydämme asiakkaita käymään käsipesulla ennen hoitoja ja hoidon jälkeen. Meiltä löytyy myös käsidesiä asiakkaita varten.

Henkilökuntamme on onneksi säilynyt terveenä, mutta jos jotain ilmaantuu, jää henkilö heti kotiin. Jos asiakkaana olet varannut ajan ja tunnet olosi kipeäksi, ota meihin yhteyttä niin katsotaan sinulle uusi aika. Mikäli saavut ulkomailta, otathan seuraavan ajan vasta vähintään kahden viikon päähän.

Yhteisvoimin tulemme selättämään tämän viruksen ja palaamaan taas normaaliin arkeemme.

kirjoitettu kesällä 2020

Varaa aikasi kauneushoitoon

Varaa aikasi kauneushoitoon. Näet vapaat ajat helposti suoraan kalenteristamme. Lämpimästi tervetuloa!